emandersson

Duktiga Emma

Publicerad 2011-01-31 21:17:35 i My life

Idag har jag varit duktig. Efter att vi firat Johanna stack jag, mamma och pappa och styrketränade, sen sprang jag hem (ca 2.5 km) Nöjd? Som fan! :D

Nu ligger jag i sängen och typ inte gör ett piss. Ska snart fixa något att äta, hungrig som vanligt!
Innan snackade jag med Malin i tele, hon berättade teatern som jag ska hoppa in i som reserv imorgon, börjar ju bli lite nervöst, haha :)

Pöss!

In tha school

Publicerad 2011-01-31 14:40:41 i My life

Just nu sitter jag i datorsalen och har religion. Har precis lämnat in mina uppgifter och ska egentligen läsa om judendomen, men jag orkar inte.
Efter skolan ska jag in snabbt på H&M och fixa puderborste, paket till Johanna och puder till Malin.
Sen ska jag hem, äta, iväg på kalas, ut och springa och plugga! Fullt upp idag..

Vill ha vår nu! :(

 

Dags för sängen snart!

Publicerad 2011-01-30 22:46:47 i My life

Idag har jag varit duktig. Jag har jobbat, gjort religion, skrivit ett träningsschema och bara tagit det lugnt!
I mitt träningsschema finns det:
  • Löpning
  • Badminton
  • Styrketräning
Jag börjar imorgon med att springa och sen styrketräna lite.
Nu ska konditionen förbättras och det ska även byggas lite muskler!

Att man kan älska en hund så mycket som jag älskar Ike, det visste jag inte. Han är mitt hjärta och min ängel. Min favorit älskling ♥

Söndag 30 januari 2011

Publicerad 2011-01-30 17:32:37 i My life

Sitter här med alla artiklar och frågor som vi har i uppgift i religion. Håller på och skriva för fullt!
Idag jobbade jag som sagt, 10-13.30, var mycket folk så blev lite övertid. Sen åkte jag och pappa ut till obs. Blev ett par löpartights med hem!
Imorgon börjar jag med löpningen igen, ska bli skönt.
Ska även skriva ett träningsschema och vad jag ska äta till frukost varje morgon, eftersom jag har problem med att äta frukost.

Kanske lägger upp mitt träningsschema här sen :D och "frukostschemat", haha.

Nu ska jag fortsätta skriva :)

Imorgon fyller denna lilla filuren 10 år :D

Lördag 29/1

Publicerad 2011-01-29 22:10:38 i My life

Idag jobbade jag mellan 10 och 14, när jag kom hem bytade jag om sen åkte jag, mamma och pappa ut till obs. Vi åt lite och sen handlade jag smink, sminkborttagningsservetter (som är sjukt bra!) och en skinnjacka :D Skinnjackan kommer från Cubus och kostade bara 149:- på rean, härligt!

Ska snart gå och lägga mig, är riktigt trött! Imorgon blir det också att jobba, men då bara mellan 10 och 13 :)
Ska även göra religionsuppgift imorgon och plugga till ett prov, hej studen!

Puss på er ♥

Badminton

Publicerad 2011-01-29 20:25:49 i My life

Ullrika ville veta lite mer om badminton, om dom olika salgen osv. Här kommer det! :D

I badminton finns det många olika slag, jag kan såklart inte alla, men jag skriver om dom vanligaste och dom som jag kan!

Planen
:


Forehand:
Forehand är ett grepp man har. Det är det greppet man har som utgångsgrepp, när man slår har man handflatan framåt. Svårt att förklara.

Clear:
Clear är det slaget som man alltid värmer upp med, man tar bollen högt över huvudet med rak arm. Bollen går från baslinje till baslinje, alltså dom bakersta linjerna på planen. Man kan cleara rakt och diagonalt.

Drop:
Drop är när du tar bollen högt över huvudet med rak arm. Bollen ska ju då inte ända bak till baslinjen, utan den ska bara precis över nätet. Man kan droppa rakt och diagonalt.

Smash:
Alla känner till smash, haha :) Man tar bollen högt över huvudet med rak arm och trycker till bollen i en riktning neråt. Smashen kommer oftast runt i mitten av banan, antingen i höger eller vänster ruta. Man kan smasha rakt och diagonalt.

Hoppsmash:
Hoppsmash är precis som en vanlig smash, men man hoppar när man slår till bollen! Jag kan själv inte hoppsmash inu, övar på det ;)

Sticksmash:
Sticksmash använder man sig av då man är pressad bakåt i planen och är stressad. Den är svår.. tycker jag!

Stop:
Stop är när man bara stoppar bollen framme vid nät, bollen kommer bara precis över nätet. Man stoppar antingen rakt eller diagoalt.

Lyft:
Lyft är ungefär som clear, man lyfter när man får en drop, stop eller smash. Man lyfter då antingen på forehand eller backhand, bollen ska ända bak till baslinjen.

Backhand:
Backhand är ett annat grepp. Man tar backhand då man inte kan ta bollen med forehandgreppet. Man slår då med andra sidan handen framåt.

Backhandslag

Det var dom slagen jag tänkte berätta om.
Men det är ju inte bara att slå! ;)

Först måste du ju få igång bollen.
Då servar du.

Singelserve:
Du servar ALLTID diagonalt, alltså från höger ruta till vänster ruta eller tvärtom. Kommer serven i fel ruta är den ute och motståndranen får poängen. Bollen måste ju då också komma över nätet :D
Man kan serva på hur många olika sätt som helst, men jag berättar hur jag servar.
Tänk dig att du står i höger ruta, du ställer dig med vänster ben fram och höger ben bak (om du är högerhänt, som jag), du har bollen i vänster hand, och högerarmen med racket är rakt bakåt, du har tyngden på högerbenet och sen följer du med med hela kroppen och lägger tyngden på vänsterbenet när du slår till bollen.


Singelserve!

Dubbelserve:
Även här servar du ALLTID diagonalt. I dubbelserven kan man också serva på hur många olika sätt som helst, men så här servar jag.
Jag står i ena rutan och slår en kort backhandserve, man kan också slå långa, kommer den längre än den inersta bakersta linjen är den ute. ( Ni ser det på bilden på planen ).
Jag står bredbent och jämnfota, racket måste vara under ditt understa revben och sen följer jag rörelsen framåt.


Dubbelserve!

 

I badminton kan man spela singel, dubbel och mixed.

Singel är man en mot en.

Dubbel är man två mot två.

Mixed är man också två mot två, men en tjej och en kille. Tjejen är framme vid nät hela tiden, utom när man själv lyfter, och killen är där bak hela tiden.

 

Man utgår alltid från ungefär mitten på planen. När man slagit en boll rör man sig in i mitten på planen igen, det gör man för att man då snabbast kan röra sig över hela planen! :)

 

När man tränar badminton så tränar man:

  • Rumpa
  • Lår
  • Vader
  • Axlar
  • Armar
  • Rygg
  • Kondition
  • Koordinatin


Detta var vad jag hade att bjuda på om badminton!

Hoppas ni tyckte det var intressant och att ni kanske testar på det någon gång! :)

Och för alla som säger detta:

"Badminton är ingen riktigt sport"

Jag säger bara.. Påstår ni att badminton inte är en riktigt sport,

då har ni absolut inte spelat riktig badminton!

Spela så som vi som tränar badminton så ska ni få se ;)

Jag och min kusin på seriespel i Malmö :)

Badminton i mitt

hjärta för alltid ♥


Svar på frågestunden!

Publicerad 2011-01-29 18:58:44 i My life

Natta:
Varför bestämmde du dig för att starta upp bloggen igen?

Jag började blogga för några år sedan. Började då med min blogg "ThaaMiNi.blogg.se" det var en väldigt oseriös blogg, efter ett tag ville jag börja blogga "ordentligt" och startade då "ThePerfectEmma.blogg.se" den finns kvar inu fall man vill läsa gamla inlägg någon gång. Jag slutade blogga på den på grund av att jag inte tyckte om namnet. När jag skapade den hade jag ett riktigt bra sjövrförtroende och en riktigt bra självkänsla, men det försvann och då tyckte jag inte att bloggen passade mig. Det var då jag startade denna bloggen, "emandersson.webblogg.se" och det är denna bloggen jag är mest nöjd över!!
Jag har haft en del uppehåll osv. Men alltid när jag haft uppehåll har jag saknat att skriva, så bloggen har liksom blivit en del av mitt liv, haha.
Jag vet att du syftar frågan på mitt inlägg "Paniiiik". Jag var nära all lägga ner bloggen, men insåg att jag aldrig skulle klara det. Och du hjälpte ju mig att ha den kvar, lika så hjälpte mina vänner mig så jag fortsatte!

Vilket är ditt bästa sommarminne? :D och hur vill du att denna sommaren som kommer ska se ut?

Jag har många väldigt bra sommarminne! Men det jag fortfarande aldirg kommer att glömma var när jag och min kompis Malin beställde pizza och sen gick ner till stranden för att äta den där. Vi käkade, snackade, jag badade lite och vi hade bara det allmänt mysigt! Det är en sommarkväll jag sent kommer att glömma!
Denna sommaren händer det mycket. Jag tar ju studenten!! Jag vill på semseter med familjen och jag vill även på en liten semester med någon annan än familjen. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, har inte planerat sommaren så mycket inu ;)

Hur ser den perfekta killen och den perfekta dejten ut?

Haha.. den perfekta dejten skulle vara på en strand och kolla på solnedgången. Ha picknick och bara ha det mysigt!
Den perfekta killen enligt mig är lång, vältränad, mysig, mörkhårig, mörka ögon och jätte snäll.

Berätta hur du vill att din framtid ska se ut!

Jag vill att min framtid ska se ut såhär:
Jag flyttar till en liten mysig lägenhet när jag har utbildat mig till idrottslärare. Jag ska då bo i Lomma och jobba på Pilängskolan som idrottslärare för årskurs 7-9. Jag vill ha lite sällskap i min lägenhet så jag köper en mysig hund som jag kan kela med. Senare vill jag hitta "Mr. Right" och bilda familj. Jag hoppas att jag kommer fortsätta med badminton!!

Hanna:
Hur tycker du en vårig och fin, men ändå enkel outfit ska se ut denna våren?
Kram!

Detta är den svåratse frågan tycker jag!
Jag är inte tjejen som har koll på modet och hur man ska klä sig för det ska se snyggt och bra ut, men jag har listat ut en sak.
Såhär tycker jag den ska se ut:

Ett par slitna jeanshorts med en "magtröja" till och ett par gladiatorsandaler! Enkel, skön och snygg outfit enligt mig! :)

Linda:

Hej! Jag vill veta: Hur kom det sig att du började spela badminton?

Det är en lång historia! Men jag kan dra den kort, hihi. Jag vörjade spela med tre kompisar, vi var inte seriösa för 5 öre.. och tränarna brydde sig inte om vad man gjorde, jag tyckte inte det var roligt eller något sådant. Jag spelade där en termin (ca ett halvår). Efter ett tag började min kusin spela med sin kompis som senare slutade och jag följde då med min kusin för att testa igen. Det var då jag fastnade! Vi tränade då i badmintonskolan, "juniorgruppen", jag tränade och tränade och till slut kom jag upp i tävlingsgruppen, "seniorgruppen". Jag har tränat badminton i ca 4 år och jag hoppas det blir många fler!!

Ullrika:

Hej! fin blogg du har <3

Jag undrar om du skulle kunna skriva lite om badminton. De olika slagen osv. skulle varit intressant!


Puss :)

Vad kul att du vill veta lite om badminton!! För att detta inlägget inte ska bli alldeles för långt så skriver jag ett inlägg om bara badminton, hoppas att detta är ok :) !

Stina:

Beskriv en badmintonboll.

Det finns två oliak sorters badmintonbollar, plastbollar och fjäderbollar. Plastbollar flyger långsammare och det används oftast till nybörjare. Platsbollarna är gula eller vita. Fjäderbollen går mycket snabbare och den har 16 fjädrar och väger runt 5 g. Fjäderbollarna är vita. En badminton boll har en liten rund kork, det är den man slår på, från korken sitter då fjädrarna eller plasten! Bollarna ligger i rör.

Fjäderbollar!

Plastbollar!

Vilken färg har ditt rack?

Jag har fyra badmintonrack. Men jag två hänger bara här hemma. Ett är sönder och ett är jätte dåligt. Men det ena som hänger bredvid mig just nu är grönt och svart, även lite rött, lindan (där man håller) är svart, det är märket SOC. Det andra som hänger bredvid, mitt allra första rack (det som är sönder), är rött och grått och lindan är neongul, det är märket CROSSFIRE.

Mina andra två rack som jag alltid har med mig på träningarna och seriespelen är märket Yonex, det är mitt favoritmärke oc hhar även Yonex-skor och Yonex-väska. Men till racken nu, det ena är gult och det andra är mörkblått. Det gula racket har en svart linda, men ska snart linda om det till grönt och den blåa racket har en mellanblå linda!

En favoritblogg som du har?

Ja.. innan läste jag Kenzas blogg, sen Tyras, men nu läser jag bara mina vänner bloggar. Dom som är länkade här på min blogg! Alla är bra på sitt eget vis!

Beskriv hur en vän ska vara för dig.

Snäll, omtänksam, bestämd, flummig, allvarlig, osv, en vän ska vara en blandning av allt. Man ska kunna vara sig själv med personen, kunna prata om allt och bara ha det roligt när man är med varandra. Man ska ha likheter men även olikheter!

Beskriv en vän som du har som make you live.

Alla vet nog att min bästa vän make me live. Min bästa vän är en person som bryr sig, som stöttar en, som retar en, som skojar med en, men framförallt så är hon en person som jag inte skulle klara mig utan. Jag har känt henne i drygt 2 år och vi har så många minnen ihop. Hon är den vännen jag tycker alla borde få ha. Min bästa vän är Malin Nilsson!

Malin:

Har du någon låt som betyder något för dig? Ge oss ett smakprov!

Haha, ja jag har många låtar som betyder något för mig. Vår låt tex. Ska jag ta den? Hmm.. jag kan ge er två låtar!

Love is on fire - ItaloBrothers. Din och min låt, den väcker minnen, den väcker känslor! Tänker på dig när jag lyssnar på den! (Får inte in den här i bloggen :S)

Love the way you lie - Eminem ft Rihanna. En låt som jag bara älskar. Den spelas flera gånger om dagen och den betyder för mig. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte :D

Lina:

Vad är ditt bästa minne med mig??<3

Vi har många minnen, du var dagbarn hos mamma när vi var små. Du smällde en stor docka i mit huvud, vi lät inte ett barn följa med upp på mitt rum, vi lekte alltid. Men för någon sommar sen kom du ut till mig, vi hade en underbar dag och åkte runt på din moppe med lite andra kompisar också. Som sagt, har många minnen med dig Lina och jag saknar dig!

 

Tusen tack för alla era frågor!!

Detta var verkligen jätte roligt!

Och nästa inlägg handlar om badminton.

 

Angående frågestunden!

Publicerad 2011-01-29 00:03:56 i My life

Hej på er!
Tack för alla frågor, mycket trevligt!!
Nu ikväll var min kusin här, vi bakade, åt, kollade på tv och på film. Mys!
På grund av att jag gjorde annat än vad som var tänkt ikväll så får jag tyvärr skjuta upp svaren till imorgon.

Men jag lovar, svaren kommer imorgon!

Imorgon ska jag jobba 10-14, sen ska jag svara på era interssanta och spännande frågor och sen ska jag göra skolarbete. Låter det som en bra lördag? ;)

Döda inte mig ? :D

(Jag och min kusin, gammal bild)

 

Pusssss och godnatt! ♥

Badminton ♥

Publicerad 2011-01-27 22:49:52 i My life

Idag var det skola som vanligt. Helt okej dag!
När jag kom hem pluggade jag som tusan till naturkunskaps provet imorgon, handlar om blodet och hjärtat, endå intressant :)
När klockan blev tjugo i sju cyklade jag till hallen och trände i 2 timmar. Jag ska börja gå bredvid som tränare i badmintonskolan och jag ska även komma med i styrelsen i klubben, nice!
Nu kör jag all in på badmintonen, ska satsa allt!

Fråga på till frågestunden!!

Nu ska jag fortsätta plugga, eller snart.. hihi!

Det jag brinner för och det jag älskar ♥
När jag spelar badminton fokuserar jag bara på just badminton. Allt annat i huvudet är borta. Det är så skönt, jag kopplar bort allt. Jag är glad och lycklig med ett badmintonrack i handen. Detta är det bästa jag börjat med, och jag vill bara utveckals mer och mer. Och jag märker att jag gör det! Badminton i mitt hjärta för alltid ♥

En liten lista

Publicerad 2011-01-26 22:47:49 i My life

Dagens vill ha: Nya kläder!
Dagens klädsel: leggings, linne, oversize linne, kofta
Dagens smink: foundation, rouge och mascara
Dagens frisyr: slarvigt plattat hår, utsläppt
Dagens händelse: fick se min bror och hans flickväns bebis på bilder i magen
Dagens låt: love the way you lie - rihanna & eminem
Dagens planer: gå och lägga mig och plugga
Dagens saknad: träning
Dagens dummaste: retade Ike haha!
Dagens sjukdom: hosta
Dagens roligaste: i skolan när Malin och jag snackade om min blogg, haha!
Dagens köp: Mc-mat
Dagens humör: glad och halvt nere
Dagens ord: Carpe Diem

Idag fyller min älskling 2 år!♥

Onsdagkväll

Publicerad 2011-01-26 22:10:07 i My life

Äntligen är redovisningen över. Men varför oroade jag mig för den egentligen..?! Det gick bra tyckte jag och jag är nöjd med vad jag åstadkommit!
Sitter nu och lyssnar på musik och tänker på vad jag kan börja skriva om i min blogg. Jag har lite jag skulle kunna blogga om, men ni tycker kanske inte det är så roligt att läsa om vad jag äter till frukost osv? :p
Men eftersom jag verkligen älskar mat så skulle det kunna vara ett alternativ. Att lägga upp vad jag äter, haha?

Detta skulle jag kunna skriva om? :

  1. All sorts träning
  2. Mat
  3. Shopping
  4. Utmaningar
  5. Tester
  6. Min vardag
  7. Mina texter
  8. Outfits
Och lite till, men ni ska ju tycka det är roligt/intressant att läsa!?

Glöm inte frågestunden!! Jag svarar på ALLA frågor.

Puss på er ♥

Frågestund

Publicerad 2011-01-26 09:42:47 i My life

Jag har fått ett önskemål av en bloggläsare att jag ska ha en frågestund här i min blogg. Ni har till fredag kväll på er att ställa frågor. Alla frågor är välkomna!
Gooo!
Lycka till!

 Sötnosen!

"Utmaningen"

Publicerad 2011-01-25 18:03:01 i My life

Många undrar säkert var min utmaning tar vägen? nu dom sista dagarna är det nästan bara massa upprepningar och hur kul är det att skriva samma saker hela tiden och hur kul är det för er att läsa samma saker hela tiden?
Jag lägger ner utmaningen.. kanske kommer det en roligare senare.

Nu ska jag fortsätta plugga och sen äta. Ikväll blir det träning!! ♥
I helgen var jag på tränarkurs i Helsingborg, mycket lärorikt, men extremt jobbigt! Träningsvärken känns ;) Men härligt att kunna träna barnen i badmintonskolan och att kunna ha att man har gått tränarkurs i sitt CV :D

Puss ♥

Ett inlägg!!!

Publicerad 2011-01-25 17:39:40 i My life

Wooooohhhoooo! Ett inlägg!! :o

Jag sitter och är sur, irriterad, arg och har fet ångest.
Vi har ett "grupparbete" i skolan, jag kom med en tjej som inte gör ett skit!! Och det ska redovisas imorgon och jag hatar verkligen detta. Har intervjuat en massa barn i ålder 6-10 år och har nu sammanställt svaren och ska jämföra det med texten i boken. Låter kanske inte så jobbigt? Men.. det är det!

Döda mig..?

Jag får paniiiiik

Publicerad 2011-01-19 21:50:01 i My life

Jag skulle göra mycket idag, städa, projektarbete och lägga mig tidigt!!
Som det ser ut nu så kommer jag inte i säng innan 22.00 vilket jag hoppats på. Behöver sömn!!

Jag får panik på att min blogg suger *****... här händer inte ett roligt piss för 5 öre.. min blogg suger helt enkelt.
Ska jag ge upp? Ska jag låta den falla? Det är frågorna jag vill ha svar på..
Om inte, vad fan ska jag skriva?

Nu ska jag inte ligga och plåga er mer,
säg er åsikt, gör er röst hörd. Jag vill veta vad ni tycker!

Julafton 2010. Jag vet att min BH syns extremt mycket på denna bilden.

Dag 35 och 36

Publicerad 2011-01-19 21:18:04 i My life

Dag 35 - Detta ångrar jag
Jag ångrar mycket. Vill inte dela med mig av allt.
Men jag ångrar ibland vad jag sagt/inte sagt..

Dag 36 - Den här månaden
Den här månaden har det hänt en del.
Jag började mitt "nya liv", skolan började, jag träna på för fullt tills jag blev sjuk och håller nu på och bli frisk. Jag ska snart på träningskurs i Helsingborg (till helgen), vi ska på släktkalas och snön försvinner!! :D
Det händer mycket i Januari. Spännande månad!

Puss

Dag 31, 32, 33 och 34.

Publicerad 2011-01-17 19:37:34 i My life

Dag 31 - Mina drömmar

Jag har redan skrivit om mina drömmar.. men just nu har jag en väldigt stor dröm.
Att ta studenten med fina betyg och sen läsa vidare till idrottslärare.

Dag 32 - Min första kyss


Snacka om att upprepa.. ni har läst det innan. Skriver inte om det igen..

Dag 33 - Mitt favoritminne

Detta har jag också skrivit om. Första gången Malin kom hem till mig, underbar kväll med en underbar vän!!

Dag 34 - Min favoritfödelsedag


WOW! En punkt jag inte skrivit om!!
Min favortifödelsedag.. hm, svårt. Alla är bra på olika sätt.
Men jag glömmer aldrig när jag fick min första mobil, jag tror att jag fyllde 10 år. Jag låg i min säng, mamma, pappa och mina bröder kom in och sjöng och jag hade varit vaken ett tag. Jag fick paket och i det ena låg min allra första mobil. Jag blev så fruktansvärt glad!! Hihi.

Jag tar igen dagarna jag missat.. ska bättra mig!!

Sjukling

Publicerad 2011-01-16 22:27:24 i My life

Ligger i influensa.. Feber, huvudvärk, värk i kroppen, yrsel och snuva.
Började i fredags, med nästäppa och sen på kvällen när Malin och Sofie varit här fick jag feber. Igår hade jag upp mot 40 garder feber och mådde riktigt kasst.
Idag har febern sjunkit, har runt 38 grader och mår lite bättre.
Men det blir en dag hemma från skolan imorgon då jag blir trött för minsta lilla ansträngning.

I fredags hade jag en mycket trevlig kväll här hemma med Malin och Sofie. Vi åt middag och krängde chips, dippa och godis. Musiken strömmde ur högtalarna och vi bara pratade och pratade, väldigt trevligt!! ♥

Puss♥♥

Tjockiiiis

Publicerad 2011-01-12 22:14:08 i My life

Har faktiskt pluggat en del idag :D Stolt!
Snart ska pappa förhöra mig och sen ska jag duscha.
Medans jag pluggat har jag krängt ett stort 200 g choklad! Yeah, tjockiiis no 1, ;)



Puss på er ♥

Dag 29 - Den här veckan

Publicerad 2011-01-12 20:12:15 i My life

Den här veckan hände/händer det en del!

Jag började skolan igen efter ett super härligt jullov. Jag tränar för fullt inför nästa seriespel. Har ett naturkunskaps prov imorgon och sedan på fredag får jag väldigt trevligt besök, nämligen Malin och Sofie. I helgen ska jag bara ta det lugnt och slappa och ladda inför nästa helg, haha, nej jag ska inte festa.
Denna veckan är bra, jag är glad, jag är lycklig och jag är bara så bra! Fast att skolan började så känns allt på topp!

Puss på denna veckan ;)

Duktig nörd

Publicerad 2011-01-12 19:59:32 i My life

Jag har ikväll bara pluggat naturkunskap b och spelat cityville. Jag är en duktig nörd.
Jag ska plugga mer senare, tar en "paus" nu ;) haha!

Idag var det skola, och det var endå nice.
Fick också reda på att jag fick min praktikplats där jag önskat!! :D Hos min idrottslärare som jag hade i årskurs 7-9. Ska vara hos henne i 5 veckor, jag är så glad!!

Jag och Josefine i Kävlinge, sötnosar ;)

Sitter nu och lyssnar på musik och bara tänker och tänker.

PUSS!

I skolan

Publicerad 2011-01-12 09:57:37 i My life

Sitter just nu i skolan och har religion, skriver min livsåskådning, kul..!
Ska snart ha projektarbete, klassråd, lunch och sist förskola, skola :)

Puss på er ♥

Tisdag 11/1-11

Publicerad 2011-01-11 10:45:20 i My life

Jäkla massa ettor i dagens datum ;D haha

Nu har jag precis ätit frukost, så sitter och lyssnar på musik och tänker.
Ska gå till bussen om 20 min.. vill bara stanna hemma och sova. Slutar 15.15 idag, och ska plugga massa när jag kommer hem :(
Ikväll blir det också träning, yeah! ♥

Idag bär jag denna ringen ;)

xoxo
Emma

Dag 27 - Mina syskon

Publicerad 2011-01-10 21:24:59 i My life

Jag har två äldre brödrar.
Mattias som snart är 20 år och Anders som snart är 24 år.
Mattias gick ut Omvårdnadsprogrammet på Vipan förra året och jobbar nu lite då och då.
Ander gick fordon på gymnasiet och jobbar nu som kyrkovaktsmästare här i Lomma. Han bor i en fin lägenhet med sin flickvän, han ska bli även bli pappa till sommaren. Vilket ska bli så roligt!! Dom är också på jakt efter en större lägenhet :)

Anders ♥

 

Mattias ♥

 

Jag älskar mina bröder,

fast att dom är lite

för beskyddande ibland ;)♥


The first day

Publicerad 2011-01-10 21:08:11 i My life

Första skoldagen är avklarad och jag klarade den! Var sjukt trött, men liksom, det var ju första dagen ;) Efter skolan åkte jag, Malin, Natti och Sofie och åt kinabox, gott!!

Nu är jag pigg för jag har precis haft en "fight" med en idiot på facebook och äntligen är han ute ur mitt liv, FÖRALLTID! Fyfan, vilket svin.

Aja, ska nog duscha, äta och sen plugga :)

You're out of my life! :)

 

Bilden påminner mig

om svinet!!



10 januari

Publicerad 2011-01-10 07:50:57 i My life

Har precis fixat mig och ätit frukost. om drygt 20 minuter ska jag gå till bussen och sen åker jag till skolan.
Idag har jag lektionerna:

  • Förskola, skola, fritidshem
  • Samhällskunskap A
  • Religion
Börjar halv tio och slutar halv fyra.
Sista lektionen är sååå dryg :(

Puss på er, hörs när jag kommer hem :))

Friends will be friends ♥

Publicerad 2011-01-09 21:38:00 i Musik

Another red letter day,
So the pound has dropped and the children are creating,
The other half ran away,
Taking all the cash and leaving you with the lumber,
Got a pain in the chest,
Doctors on strike what you need is a rest

It's not easy love, but you've got friends you can trust,

Friends will be friends,
When you're in need of love they give you care and attention,
Friends will be friends,
When you're through with life and all hope is lost,
Hold out your hand cos friends will be friends right till the end

Now it's a beautiful day,

The postman delivered a letter from your lover,
Only a phone call away,
You tried to track him down but somebody stole his number,
As a matter of fact,
You're getting used to life without him in your way

It's so easy now, cos you got friends you can trust,

Friends will be friends,
When you're in need of love they give you care and attention,
Friends will be friends,
When you're through with life and all hope is lost,
Hold out your hand cos friends will be friends (right till the end)

I want to break free ♥

Publicerad 2011-01-09 21:32:47 i My life

Sitter i mitt fina "vardagsrum" och bara är glad. Jag känner en glädje inom mig, inget speciellt har hänt. Det ända som händer är dåliga saker just nu.. men jag ser det positivt. Jag är glad fast jag har motgångar. Jag kämpar.

Jag hade en vild disskution med mina päron och min bror idag. Det handlade om att min bror ska flytta ihop med sin flickvän och han ska bli pappa, lägenheten han lämnar efter sig.. Jag föreslog att jag kunde flytta in i den, men jag har ju inga pengar! Men iaf, jag ska inte skriva mer om den disskutionen! I want to break free.
Vill bara säga en sak.. jag kom på en riktigt bra överrenskommelse! Jag slutar att tjata om egen lägenhet osv OM jag får en dörr till mina rum!! Och sagt och gjort, pappa är nu på jakt efter en dörr :D HAPPY!!!!
Har ingen dörr eftersom jag sparkade sönder den som var där när jag var lite yngre.. Yeah, jag är bäst jag vet ;)



xoxo
Emma

Sista dagen av lugnet

Publicerad 2011-01-09 17:39:45 i My life

Japp, idag är det sista dagen av lugnet. Imorgon börjar skolan igen. Jag är absolut inte glad för det och jag vill verkligen inte.. Men jag tänker att nu ska jag ge järnet den sista terminen och snart är det ju faktsikt slut!

Idag jobbade jag som sagt, 10-13, sen åkte vi ut på OBS, fick med mig lite hem:

  • En kudde till min soffa , 39 :-
  • 4 små ljusstakar , 13 :- (tillsammans)
  • 1 paket doftoljus - vanilj , 29 :-
  • 1 vattenflaska , 25 :-
Bara nödvändiga saker :D Fast skorna jag hittade för 99:- och badmintonracket för 299:- hade gärna fått följa med hem, men man måste ha pengar till senare tillfälle med ju :)

xoxo
Emma


Dag 26 - Det här hade jag på mig idag

Publicerad 2011-01-09 17:21:27 i My life

Jag kunde ju vara snäll och ta en bild, men vet ni vad? Jag orkar verkligen inte hålla på med det + att jag har världens mest ointressanta klädsel idag:

Jeans från Gina
Jobbetröja med namnskylt
Tjocktröja från Cubus


Så har jag gått klädd idag ;)

My day

Publicerad 2011-01-08 22:36:00 i My life

Idag steg jag upp 7.00, tog på mig mina träningskläder och sen ringde jag Natta för att se så hon var vaken. Packade väskan och sen körde jag och pappa och mötte upp dom andra i laget. Vi körde mot Veberöd 7.45 och hade seriespel. Först mötte vi Oxie och sen mötte vi Fridhem. SHIIT vad kassa vi är och utklassade blev vi ju som vanligt. Mina knä pallade inte så ja, vad ska man göra mer än att vila?
Pappa ska ringa doktorn snart igen.. blöö!

Kom hem vid kvart över 1, skönt och komma hem lite tidigare än vanligt.
Jag duschade och åt, sen gick jag till Natta där jag spenderade min kväll fram till typ kvart över sju. Kom hem och åt och nu sitter jag och nästan somnar över tangentbordet.. haha!

Imorgon ska jag upp och jobba 10-13 och sen ska jag typ soooova!


xoxo
Emma

Dag 24 - Nuvarande kärlek & Dag 25 - Min tro

Publicerad 2011-01-08 22:14:51 i My life

Förlåt för jag uppdaterat dåligt.

Dag 24.
Jag har ingen nuvarande kärlek. Har svårt att lita på killar och vågar därför knappt bli kär, nekar alltid när jag börjar gilla någon.

Dag 25.
Jag tror på Gud. Jag ber till honom när jag har det svårt och jobbigt vilket jag haft under 2-3 års tid. Nu ber jag mer om lite andra saker.
Det enda jag skriver här är att jag tror på Gud. Går inte djupare än så, för mer än så om min tro har jag inte utforskat inu.

Dag 23 - Något olagligt jag gjort

Publicerad 2011-01-06 22:08:20 i My life

Jag har cyklat utan hjälm när jag var under 15, jag har rökt innan jag var 18, jag har handlat av langare, jag har bett kompis köpa ut cigg åt mig, jag har köpt ut cigg till kompis under 18 och jag har tagit in sprit från Danmark fast jag inte är 20.

En del olagliga saker jag gjort? Haha.

Mysig kväll

Publicerad 2011-01-06 01:00:17 i My life

Idag fick vi gäster vid halv sex tiden, vi åt fondy och efterrätt, gott!!
Sen vid tjugo i åtta gick jag och mötte Caspar vid bussen, vi stack hem till mig och kollade på Taken och sen bara tog vi det lugnt. Vid 10 i 12 gick vi till bussen för att han skulle hem.
Mysig kväll!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart fixa mig lite och sen kolla på Gossip Girl ;D

Sjukt bra film!!

Puss!♥

Dag 22 - Mina rädslor

Publicerad 2011-01-06 00:46:55 i My life

Jag har en del rädslor. Jag har valt att skriva 3 stycken.

  • Jag hatar att äta karameller, halstabletter och liknande. Jag är nämligen JÄTTE rädd för att sätta i halsen, det är en riktigt stor rädsla jag har..
  • Jag är rädd för att någon vän ska bli sur på mig och att jag förlorar någon vän.
  • Jag är också väldigt konflikträdd, det är det värsta jag vet. Riktigt jobbigt med konflikter och jag klarar verkligen inte av konflikter..

Det var tre av mina rädslor.

Lite shopping

Publicerad 2011-01-05 17:45:52 i My life

Idag vaknade jag vid halv 11. Fixade mig och lite sånt, sen vid 1 åkte jag, mamma, pappa och Caroline ut till Obs. Caroline skulle jobba och mamma och pappa skulle handla mat så jag gick en runda i affärerna. Reklamerade linnet och fick pengarna tillbaka, synd att linnet gick isönder, det som var så fint :(
Fick iaf med mig lite hem :)
  • Ett par jeans från Cubus - 99:- (REA, ord.pris 499:-)
  • En liten blus från Cubus - 49:- (REA, ord.pris 99:-)
  • Ett par örhänge från Ur&Penn - 34:- (REA, ord.pris 69:-)
Jag är super nöjd :)
Nu har vi gäster och senare kommer troligtvis Caspar hit :D

Puss♥

Tisdag 4 januari 2011

Publicerad 2011-01-04 21:57:31 i My life

Idag har jag gjort en del.
Började med att slappa, väldigt jobbigt haha!
Sen stack jag hem till kusinerna och vid kvart över 4 gick vi alla hit. Vi fikade och spelade spel, mycket mysigt och roligt! Sen vid tjugo i 7 gick jag och Natta och tränade och det märktes att vi haft lite uppehåll, benen och fötterna var helt off, haha.
På lördag blir det seriespel i Veberöd ;D

Liten Ike ♥



Puss

Dag 21 - Det här får mig att gråta

Publicerad 2011-01-04 21:47:03 i My life

Något som får mig att gråta är när djur far illa eller dör i filmer. Jag klrara inte av när djur blir misshandlade och missköts.
Jag klarar knappt av att se filmer där djur dör osv.
Jag är väldigt känslig när det kommer till djur.

3 januari 2011

Publicerad 2011-01-03 15:18:11 i My life

Idag har jag bara tagit det lungt och hjälpt mamma och pappa med förberedelserna till ikväll. Vi ska nämligen få gäster, Malin och hennes föräldrar kommer :)
Nu ska jag fortsätta nörda mig med cityville på facbook och sen ska jag hjälpa mamma och sen fixa mig!

Mitt linne som jag köpte på H&M för 199:- gick sönder när vi tvättade det och jag har inte ens använt det!! Vi tvättade precis som man skulle, i en tvättpåse och i 30 grader.. så ska åka och klaga.
SKIT!!

Puss♥

Gossip Girl

Publicerad 2011-01-03 00:27:12 i My life

Nu ska jag stänga datorn och kolla något avsnitt av Gossip Girl som jag lånade av Natta :)
Vi hörs imorgon!


Ny dag, nya tag och nya möjligheter ♥


Jobbedag

Publicerad 2011-01-02 14:24:48 i My life

Idag steg jag upp vid 9 och sen gick jag till jobb. Jobbade mellan 10-13.15, först var det totalt dött och sen mot kvart i tolv kom kunderna.
Nu sitter jag och slappar och snart ska jag städa unden på mina rum.

My love♥

Vi hörs senare :)♥

Godnatt.

Publicerad 2011-01-01 23:49:33 i My life

Nu ska jag bege mig mot sängen. Imorgon blir det jobb och sen slappa. Nästa vecka är fullbokad!
Love♥

Nyårsdag

Publicerad 2011-01-01 14:41:52 i My life

Heeeeej!
Då var det 2011 nu!
Min nyårsafton var väldigt, väldigt bra!!
Spenderade då den hemma hos Malin med hennes familj och deras grannar. Jag åt nästan så jag sprack, sjukt god mat och jag hade det bara så jäkla trevligt!
Vi snackade, skrattade och bara hade det roligt.
Sov gott gjorde jag också, hihi.

Idag åkte jag hem vid ett-tiden.
Tusen tack familjen Nilsson för allt!! ♥

Ni får bild på min lilla outfit senare.
PussPuss!

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela