emandersson

29/8-2010

Publicerad 2010-08-29 18:25:47 i My life

Hej!

Idag sov jag ett bra tag, sen städade jag mina rum och sen for jag ut till center syd för att handla löparskor. Det slutade med att jag fick med mig hem detta:
- Löparskor
- 3 par andra skor
- Klämmor
- Armband
- Sjal

Mycket nöjd.
Snart är det middag och sen ska jag plugga.. usch.

Snart sitter det en fin tattuering på min vänsta handled ♥

Rutger ♥

Vi hörs sötnosar! ♥

Lördagkväll

Publicerad 2010-08-28 23:38:56 i My life

Hej på er. Idag har jag bara slappat till max. Riktigt skönt har det varit! Mamma och pappa har varit iväg hela dagen så har passat på att sova länge, kollat film och bara chillat. Igår var jag på malmöfestivalen, det var kul. Kom hem halv 3 så jag förtjänade att sova länge idag, haha. Ligger just nu i min säng och bloggar från mobilen, min dataladdare har lagt av igen. Så nu blir det ett nytt jagande..suck!! Nu ska jag skriva lite i min bok. Puss och god natt <3

Mysko datorladdare

Publicerad 2010-08-25 17:02:13 i My life

Hej!!

Som ni ser på min rubrik så är min datorladdare riktigt mysko! Den har börjar fungera nu när vi jagat runt efter en i några månader. Skönt. Men vem vet när den slutar fungera igen?

I alla fall, skolan är igång på riktigt nu! Rätt skönt och ja har bestämmt att jag ska satsa nu, och göra mitt bästa. Idag började vi med bland annat vårt projektarbete.

Ska snart fixa mig lite, sen ska jag in till Malmöfestivalen och kolla på NRJ in the park med Natta och lite annat folk. Ska käka där, gottigt.

 En lite rolig bild från träningen i juni.

Vi hörs! ♥

Fredagsmyys

Publicerad 2010-08-20 18:42:51 i My life

Hej sötnosar!

Idag är det fredag och skolan var ganska chill. Hade bland annat någon  tipsrunda med etoorna och tvåorna, rätt drygt.
När jag hoppade av bussen gick jag inom mormor och morfar, där Elin och Eric var, vi åt krabbelurer och drack MER. Gottit!
Sen gick jag ut ocg gick en lång runda med musik i öronen. Min favoritlåt speldes såklart, "Love the way you lie" ♥

Snart blir det middag och sen restan av kvällen ska jag slappa med mamma och pappa. Mys!
I helgen blir det jobb, hur jag nu ska orka det!? Rätt sliten, haha. Så kommer nog finnas i soffan resten av tiden av min helg.

Nej, nu har jag nog inte så mycket er att berätta.
Hörs kanske senare.

Liten Ike ♥

Puss ♥

18 Augusti 2010

Publicerad 2010-08-18 16:53:27 i My life

Hej!!

Som ni vet så började jag skolan idag, sista året har börjat! Det var endå skönt att komma tillbaka, nu kommer vardagen igång igen. Imorgon och på fredag ska vi ha något som hela skolan kommer ha, så man ska inte gå efter schema, endå skönt. Sen på måndag ska vi till Skrylle, och ha med egen matsäck.. HAHA.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, hungrig som f*n.. Sen ska jag hem till Natta :) Aw, hon var så nervös imorse, eftersom hon började på Katte idag. Men jag vet att hon kommer klara allt bra! ♥

Älskar dig ♥

Puss ♥

Dagen före den stora dagen

Publicerad 2010-08-17 12:33:04 i My life

Hej på er!

Som ni ser på min rubrik är det dagen för den stora dagen idag. Imorgon drar alltså skolan igång igen. Då kommer man in i sitt riktiga liv igen, det ska bli skönt att få tillbaka alla rutiner igen. Nu vet man ju knappt vilken veckodag det är, haha.

Igår hade jag en trevlig kväll med Natta, Emma och Filiph. Vi satt på en kulle och snackade och hade mysigt. Det blev ju en del snack om badminton eftersom vi alla spelar i samma lag.

Idag kommer min dag se lugn ut. Regnet öser ner här i Lomma och jag ska snart klä på mig och fixa mig. Sen ska jag äta frukost, känner för att göra en riktigt bra frukost! Sen ska jag hem till Natta så ska vi kolla på Harry Potter 4 och sen ikväll ska vi träna!!

Jag och kusin Caroline på hennes studentdag ♥

Puss så länge

YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!

Publicerad 2010-08-12 18:29:18 i My life

Jag klarade allt jobb i sommar. Har inte haft mycket ledigt och för 15 minuter sen kom jag hem från min sista sommarjobbsdag. Nu blir det vanligt jobb var fjärde helg. Pengarna sitter fint på mitt konto. Ååhh, vad jag är glad just nu! Är nu ledig fram till på onsdag då skolan börjar igen, sen går jag onsdag, torsdag och fredag och sen jobbar jag lördag och söndag. det låtar bra va?

Nu ska jag byta om och slänga mina jobbekläder i smutsen, och nu ikväll blir det en massa chillning.
Imorgon blir det Danmark med Caroline kusin :D och på kvällen blir det fest i Lödde, fett nice!

Här har min tid under sommarlovet spenderats mest. Bilden är gamal.

Vi hörs, puss ♥

Ledig

Publicerad 2010-08-08 21:15:39 i My life

Hej på er!
Sorry för uppdateringen.. men eftersom jag inte har någon egen dator nu blir det dåligt med uppdateringarna.. men förhoppningsvis hittar jag någon datorladdare till min dator snart! HOPPAS.

Idag har jag varit ledig och är det imorgon med, såååå skönt. Snart drar skolan igång igen, tiden går så sjukt snabbt!
Nu ska jag nog snart kolla film med pappa, New Moon.

Jag på en glassresturang på Öland :)

Puss på er!  så hörs vi när vi hörs! ♥

Myggbett!

Publicerad 2010-08-03 23:15:36 i My life

Hej!
Jag har tusentals myggbett och jag får panik på all klia!
Någon som har något tips mot klian? Jag hade ett spray, som jag köpte på jobb, men nu e det slut.

Aja, var ute och gick en sväng innan ikväll. skönt, lyssanade på musik och bara gick. nu ska jag snart sova , för imorgon blir det jobb igen! 10-18, jobbigt, men endå kul!



Puss och godnatt ♥

Men tjenna!

Publicerad 2010-08-03 19:52:07 i My life

Det var ett riktigt bra tag sen!!

Jobbar för fullt nu i sommar, jobbigt och slitigt, men man får tänka på pengarna som kommer in på kontot sen!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. men har varit på Öland i en vecka, och det var så sjuuuukt underbart!

Har bestämmt mig för att börja blogga igen. Hörs snart ♥


Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela