emandersson

1 år..

Publicerad 2012-05-10 14:30:51 i Texter

Tänk så mycket som kan hända på ett år.

För ett år sen var man i full gång med bal och student. Man ville så gärna ta studenten och sen bara njuta av sommaren.

Sommaren blev lite annorlunda , men se så bra det blev!
Jag jobbade mycket, var på Kreta en vecka och hade världens roligaste kräftskiva!

Efter den sommaren förändrades allt! Under hösten kom jag på vad jag verkligen ville göra. Jag sökte in till utbildningen Diplomerad massör, setg 1. Som sedan startade den 20 februari. Under utbildningen har jag träffat många underbara männiksor, både i klassen, lärare, assistenter och kunder som vi fått.

För en vecka sen fick jag även upp kontakten med en mycket fin person. Jag träffade Natti igen efter ett år och det var så himla skönt! Just nu är hon i Turkiet och jag saknar henne här hemma.
Jag hoppas verkligen att vi kan få tillbaka det vi hade för ett år sedan. För hon är fortfarande samma fina person!
Jag hoppas att du njuter i Turkiet Natti och att du tar åt dig av det jag skrev! För du är en sån fin och underbar vän som jag verkligen vill ha kvar i mitt liv.

Och nu kom studentsången på Spotyfi! Ett år har gått fruktansvärt fort och det har hänt så sjukt mycket. Och den stora frågan är ju då.. Har jag någonsin mått bättre?

Nä, det har jag inte. Just nu älskar jag mitt liv.

Ett år senare.
Och gladare än någonsin.


 Snart 1 år sen! Lovely.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela