emandersson

Bad day . .

Publicerad 2011-11-10 21:33:07 i Texter

Yes, idag har det varit en dålig dag. Vet inte hur jag ska beskriva den, men jag har tänkt för mycket och varit helt borta. Tankarna har varit någon annanstans, jag har varit helt väck hela dagen. Men vissa dagar är väl så antar jag?

Jag är alltid 100% ärlig i min blogg och därför ställer jag denna frågan till mig själv och alla andra..

Hur kan man mista så många på grund av en person?!?

Det vill jag gärna ha svar på.

Det är väl ungefär så mina tankar varit idag, jag hade allt och jag var sååå deprimerad allt försvann, mina vänner försvann (känns det iaf som..), jag slutade på badminton, allt det som gjorde mig glad fast jag inte avr glad alls.
Allt försvann och förändrades och jag blev glad, gladare än någonsin fast att det ända jag gör i mitt liv är att jobba , äta och träna på Friskis&Svettis. Dag ut och dag in. Det gjorde mig gladare än gladast tills idag då allt vände.

Jag ahr märkt att jag inte umgås med någon, jag festar aldrig längre, aldrig några mysiga tjejkvällar, fikar aldrig med någon. Jag sitter bara hemma eller så är jag och tränar.

Och jag bryr mig inte om någon tar illa upp av dettainlägget, gör ni det så skit i och läsa min blogg för det är här som jag ventilerar mina tankar i MIN blogg.

Jag skulle kunna skiva milslånga texter, men nu får det räcka för ikväll. Ska maila tre personer nu och sen ska jag njuta av att jag har tränat och att jag är vältränad, frisk och kry. Att jag inte stoppar i mig massa skit och att jag rör på mig :)

Fy fan vad bra jag är :) och snygg för den delen ;)


Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela