emandersson

Sit-ups

Publicerad 2012-02-09 19:47:01 i Träning och hälsa

Den kroppsdelen som dem flesta vill träna mycket inför sommaren är magen. Och för att träna magen så gör man ju sit-ups. Dem funkar ju såklart super bra, man kan köra raka och sneda.

Det viktiga är att man gör det ordentligt och på rätt sätt.

Här får ni bilder på hur man utför en sit-ups:


Utgångsposition 1


Utgångsposition 2


Gå upp tills det spänner i magen.


Se till att armarna är stilla!

Upprepa och gå ner sakta.

När man tränar magen är det också viktiga att man tränar ryggen så att man inte får en sned rygg.
Avsluta alltid med att träna magen då den håller upp ryggen vid tex. rygglyft och armhävningar.

Det finns såklart fler övningar till magen. Du kan lägga dig ner, ta upp benen och sen ta ner dem sakta tills dem är en liten bit över marken och sen upprepa! Dem kan även göras sneda.

För att få en snygg mage, som jag kämpar med!, krävs det även att man äter rätt och är aktiv med att ut och gå och träna. Har man en putmage är det svårt att få bort den helt.

Men börja med att gå ut och gå raska promenader och gör magövningar och glöm inte ryggövningar så att ni stabiliserar hållningen!

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela