emandersson

När man ler är allt mycket enklare.

Publicerad 2012-08-31 18:28:43 i My life

Jag har länge gått med ett falskt leende. Jag har verkligen mått skit.

När jag i februari började plugga till Diplomerad Massör så vändes mitt liv verkligen. Jag trivdes som fisken i vattnet och jag mådde bra. Jag kände att jag blev accepterad för den jag var. När vi sen tog examen den 15 juni var det värsta att ta förväl av vänner och vår lärare.

Jag bestämde mig då för att gå steg 2 direkt. Och med mig fick jag fem stycken av mina underbara vänner från steg 1.
Och att börja plugga igen räddade mig ytterligare en gång. Och det är inte bara pluggandet som gör livet enklare. Det är dem underbara personer som jag fått träffa. Personerna som verkligen bryr sig om en, accepterar en och bara vill en allt väl. Jag kan verkligen inte förklara känslan i kroppen jag får när jag pratar om mina fina nya vänner.

Jag är yngst och har minst erfarenhet, och dem lär mig alltid något nytt, varje dag! Jag har underbart fina vänner och kursare.

För när man ler då känns verkligen att mycket enklare. Varför ska man behöva gå och må dåligt? Man förtjänar att må bra och vara glad.

Man ska följa sitt hjärta och sina drömmar. Och det kan jag lova er, att det kommer jag göra från och med nu och alltid framöver.

"Om solen lyser idag är det försent att lyfta huvudet imorgon. Gör livet större än drömmen!" - Finaste citatet av min fina vän Eva Wigren.

Ta hand om varandra!
Och kom ihåg, du är bäst på att vara du och du duger precis så som du är!

Kärlek till er <3




















 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela