emandersson

Söndag

Publicerad 2011-09-11 22:17:45 i My life

10 år sedan. Sjukt vad tiden går fort. Dagens tankar har gått till de som drabbades av terrorattacken den 11 september 2001.
<3

Idag blev det jobb 10-13 och gud vad det regnade och åskade. Vi fick ett snabbt strömavbrott då lamporna slocknade i ca 2 sekunder , men det varade inte längre sån tur är och kassorna klarade sig!
Efter jobb cyklade jag och Natta till zoogiganten och handlade till mina små djur. Sen mot Rimi för att handla till oss själva, haha. Sen åt jag middag hemma och sen masserade jag först Linda och sedan mamma. Vid 18 kom Christina och gav mig massage, lovely! Sen stack jag till Natta och snackade lite.

Nu sitter jag nyduschad i sängen och lyssnar på musik och smsar.
Imogon börjar den långa jobbeperioden, gött! Jobbar 10-18 de två kommande veckorna, pengarna kommer rulla in på kontot fint!

Uppdaterar kanske mer sen.
Puss!

Jag och pappa förra sommaren :)
Saknar mitt hår!! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela