emandersson

Sjuklingen här!

Publicerad 2010-10-12 20:33:50 i My life

Hej alla glada!

Var ett bra tag sen, och det är på grund av en massa olika anledningar som jag inte orkar rabbla upp.
Jag har i alla fall varit sjuk sedan torsdes. Det var då det började. Jag vaknade och kände mig allmänt kass. Det var Vipanloppet i skolan och mamma hade sjukanmält mig för jag inte hade planer på att delta detta året. Så jag var hemma och pluggade till provet dagen efter, var ute och gick och knarkade panodil. Dum som jag var så tränade jag på kvällen, och det var där jag fattade att jag nog var sjuk. När jag kom hem duschade jag, försökte äta eftersom jag inte ätit på hela dagen, men det gick inte. Gick upp och la mig och frös sönder under både mitt tjocka duntäcke och mitt feta överkast, det hjälpte inte. Den natten sov jag så oroligt, vaknade varje timme. Och huvudet sprängde som aldrig förr. När jag vaknade klockan 6 för att gå på toaletten, huvudet sprängde och jag hade sån värk i kroppen och febern steg. Och har knappt fått i mig någon mat.. Jag som älskar mat!!!
Så har mitt liv sett ut fram till igår. Imorse när jag vaknade mådde jag mycket bättre! Huvudvärken var kvar, och värken i kroppen har inte minskat. Men febern är nästan helt borta och huvudvärken med. Men blir trött för minsta lilla. Hade en läkartid, så jag gick dit och han sa att vi skulle avvakta och se, men att det var bra att vi kom fast att jag blivit bättre.
Imorgon blir det en till dag hemma innan jag kommer tillbaka till skolan. Så imorgon ska jag försöka ta tag i saker som jag har framför mig och som jag missat.

Det blev en lång historia! Haha.
Nu hade jag tänkt att bloggen ska uppdatreas bättre och det kommer även innehålla en del texter och problem i mitt liv. Så är det!

Ingen träning på hela veckan, hur ska jag klara mig? :o
Om ni tittar noga ser ni att pappa lindat om racket!!! ♥

Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela