emandersson

Lördagsmorgon

Publicerad 2010-10-16 09:42:44 i My life

Godmorgon solstrålar.
Sitter nu i soffan och ska snart bege mig mot jobb. Slutar vid 14-tiden så kommer skriva mer då någon gång.
Har precis tömt diskmaskinen och satt in ny disk, innan det åt jag frukost och var ute en lite längre runda med Ike. Hinner mycket mer när man stiger upp en halvtimme tidigare.

Det blev en annorlunda natt. jag gick och la mig och läste vid 23-tiden. Ike följde med mig upp, sen gick han ner igen. Jag somnade vid kanske halv tolv och sen halv fyra vaknar jag av att Ike är där nere och skäller som in i helvete. Jag går ner för att se vad det är.. han kommer från finrummet som ligger brevid vardagsrummet, han blir glad av att se mig. Jag som är så trött tar med mig honom upp och sen somnar jag, sen vaknar jag av att Ike ligger och piper och gnäller.. sen kommer Mattias hem någon gång vid 4-halv 5, sen vaknar jag och ser att Ike ligger på filten inne i mitt sovrum, så mysigt. Klockan ringde 8.30 och Ike reser huvudet och sen somnar om. Jag börjar göra mig iordning och sen går jag med Ike.

Japp, det var min natt och morgon!
Vi hörs senare.
Pusspuss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela