emandersson

FRÅN MALIN TILL EMMA.

Publicerad 2010-11-28 19:40:34 i My life

Jag skriver på Emmas blogg just nu utan att hon vet att jag gör det! Jag är överraskningarnas kvinna och tänkte sprida lite ljus till Emma med detta inlägget. Men först och främst tänkte jag marknadsföra min egna blogg först: malinmarianilsson.blogg.se Dock är den lösenordsskyddad så vill ni ha lösenordet så kommentera här så får vi se om jag är snäll och ger ut det till just dig.

Ja du Emma, jag tycker du är hemskt dålig på att blogga. Vill hjälpa dig lite på traven och ge dina läsare ett lite längre inlägg så dom verkligen har något att läsa. Hoppas du inte blir arg på mig, eller ja du kan ju inte bli arg på lilla mig så det är lugnt.
Har du några tips om vad Emma kan skriva om, så varför inte ge henne lite inspiration genom att kommentera ditt förslag!

Idag är det Söndag och det är dags för en ny skolvecka. Som vanligt längtar både du Emma och jag efter fredagens kväll då veckan är slut och ny helg startar! Men denna veckan har vi en del att göra, inlämmningar och lite prov. Men tillsammans klara vi allt så vi behöver inte vara oroliga, eller hur? Som vanligt kommer vi båda förgylla våran vecka med skratt, massa slag och ordkrig som vi brukar ha, men det som räknas är vänskapen vi har som binder oss tillsammans. Det går inte en kväll utan vi hörs i telefonen, det går inte en dag utan att jag tänker på dig och din förbannade stora ost och det går inte en dag utan att du säger till mig att jag är en bästa vän.

Nu hade jag tänkt att avsluta detta inlägget och tacka för lånet trots att du inte lånat ut din blogg. Jag tog mig bara friheten att hjälpa dig på traven! Hoppas på en bra vecka,

Vid tangentbordet
Kram Malin
malinmarianilsson.blogg.se

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-11-28 21:00:05

Malin, Malin, Malin!!

Vad ska jag skriva ?

Du är underbar och jag är helt tårögd. Och nej, jag kan inte bli arg på dig. Och ja, du är min allra bästa vän.

Det är du som hjälper mig och det är du som tror på mig. Det är dig jag älskar.



Blev verkligen överraskad.

Du är bäst bästa vän.

Jag älskar dig ♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma Andersson

Jag är en tjej på 20 år och har mitt egna företag, Leendets Stjärna, där jag har massage, föreläsningar samt produktförsäljning. När jag inte har kunder eller uppdrag i mitt företag jobbar jag nere i en järnaffär där jag jobbar i cirka 6 år nu. Och jag trivs bättre för varje gång. I grund och botten är jag barnskötare men i februari 2012 läste jag till Diplomerad Massör och i augusti 2012 påbörjade jag min nästa utbildning till Diplomerad Medicinsk Massageterapeut som jag är klar med i januari 2013. Jag brinner för mitt företag och det går före mitt vanliga liv. Jag har hittat det rätta för mig och jag tycker om att kunna hjälpa människor. Har du frågor ang. mitt företag är du välkommen att maila: [email protected] Har du frågor ang. annat gäller denna: [email protected] Ta hand om dig och du duger precis så som du är. Glöm aldrig det. Puss & Kram /Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela